Με την χρήση της σελίδας συγκατατίθεστε στην χρήση των cookies και αποδέχεσθε την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας.

Υπηρεσίες - Κατασκευή Ιστοσελίδας

Ένα γραφείο με υπολογιστή και ποντίκι για κατασκευή ιστοσελίδων

Σχεδιασμός & Κατασκευή Ιστοσελίδας

Το βασικότερο βήμα για κάθε επιχείρηση είναι η παρουσίαση της εταιρικής της ταυτότητας μέσω μίας ιστοσελίδας. Αξιολογώντας τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητές σας αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την κατασκευή της ιστοσελίδας εξ' αρχής, με στόχο ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει πλήρως κάθε απαίτηση. Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες προσεγγίσεις και τεχνολογίες και δημιουργούμε γρήγορες, δυναμικές και responsive ιστοσελίδες.
Παρέχουμε μοναδικά σχέδια, βασισμένα στο branding σας τα οποία έχετε τη δυνατότητα να δείτε πως θα είναι στην πράξη πριν καν αρχίσει η υλοποίηση. Κάθε έργο μας περιλαμβάνει ένα προσαρμοσμένο διαχειριστικό σύστημα με στόχο την διευκόλυνση σας στη διαχείριση του περιεχομένου της ιστοσελίδας.

E-Shop

Οι πωλήσεις μέσω του διαδικτύου είναι ένας από τους πιο αποδοτικούς τρόπους για να προβάλετε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας, να επεκτείνετε το πελατολόγιό σας και να αυξήσετε τα κέρδη σας. Μέσω της πλατφόρμας WooCommerce σας προσφέρουμε ότι χρειάζεται για να δημιουργήσουμε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα, με δυνατότητα πλήρης διαχείρισης των προϊόντων και υπηρεσιών σας, της αποθήκης σας, των τρόπων πληρωμής και με χιλιάδες επεκτάσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη του καταστήματός σας.

Shopify

Το Shopify αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ηλεκτρονικές πλατφόρμες e-commerce στον κόσμο με περισσότερες από 1.000.00 επιχειρήσεις σε σχεδόν 175 χώρες. Αναλαμβάνουμε την δημιουργία ενός μοναδικού, γρήγορου, προσαρμοσμένου θέματος για την εταιρεία σας και την διαμόρφωση του στο περιβάλλον του Shopify ώστε να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα και την ευκολία των εργαλείων που παρέχει και να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Συναλλαγή για eshop μεταξύ δύο ατόμων μέσω κάρτας
Το λογότυπο της google πίσω από μία βιτρίνα

Google (Search, My Business)

Το επόμενο βήμα μετά τη κατασκευή της ιστοσελίδας σας είναι η αύξηση της επισκεψιμότητάς της μέσα από την καταχώρηση στη Google. Αναλαμβάνουμε την προσθήκη της ιστοσελίδας και των υποσελίδων της στο ευρετήριο της Google ώστε να μπορεί κάποιος οργανικά να αναζητήσει και να βρει την επιχείρηση σας μέσω του Google Search.

Το Google My Business αποτελεί το πλέον κορυφαίο εργαλείο για να σας ανακαλύψουν οι πελάτες σας και να εμφανίζεται η επιχείρησή σας στους χάρτες της Google. Μέσα από αυτό μπορείτε να παρουσιάσετε λεπτομερώς την επιχείρησή σας, να προσθέσετε τις τοποθεσίες, το ωράριο και τον τρόπο εξυπηρέτησής σας, να αναλύσετε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρετε, να αναρτήσετε φωτογραφίες και δημοσιεύσεις όπως επίσης να δεχτείτε κριτικές και σχόλια από τους πελάτες και επισκέπτες σας.

Φιλοξενία & CDN

Για να εξασφαλίσουμε την ομαλή και γρήγορη λειτουργία της ιστοσελίδας σας, με κύριο γνώμονα πάντα την ασφάλεια και την προστασία των δεδομένων, αξιοποιούμε αναγνωρισμένες, πρότυπες λύσεις που εφαρμόζονται στο ανάλογο κομμάτι που αντιστοιχούν. Για την φιλοξενία της σελίδας σας χρησιμοποιούμε τους servers και τα Elastic πακέτα της Mediahost που λόγω της υποδομής τους αποτελούν από τις πιο γρήγορες και επεκτάσιμες λύσεις στην αγορά.

Για την γρήγορη κατανομή των στατικών αρχείων της ιστοσελίδας σας χρησιμοποιούμε την υπηρεσία AWS CloudFront (Amazon Web Services) η οποία αξιοποιεί το τεράστιο δίκτυο της Amazon (CDN) για να βρει τον κοντινότερο server στον επισκέπτη σας με στόχο την ελάχιστη δυνατή καθυστέρηση. Για τις σελίδες με μεγαλύτερες ανάγκες και όγκο φωτογραφιών χρησιμοποιούμε την υπηρεσία image proxy της Imgix η οποία αποτελεί ένα από τα καλύτερα εργαλεία διαχείρισης των φωτογραφιών αλλά και διανομής τους (CDN) στην ιδανική μορφή για τον επισκέπτη.

Μια σειρά από servers με καλώδια
Ένα άνθρωπος βλέπει το ρολόι του πάνω στο γραφείο

Αξιολόγηση Σελίδας

Έχετε ήδη ιστοσελίδα αλλά δεν είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα ή την ταχύτητα της; Η ποιότητα μιας σελίδας αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την επιτυχία και την εξέλιξη της τόσο στο πλαίσιο της οργανικής αναζήτησης (SEO, Google Search) όσο και σε διαφημιστικές καμπάνιες (Google Ads, Facebook).
Μία αργή, μη αποδοτική σελίδα που έχει ως αποτέλεσμα ένα χαμηλό Δείκτη Ποιότητας οδηγεί σε αύξηση του κόστους συντήρησης και διαφήμισης της και αποτρέπει τους πιθανούς επισκέπτες. Μπορούμε να αναλύσουμε την ιστοσελίδα σας και να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις βελτίωσης στους προβληματικούς της τομείς με βάση πάντα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.