Τα Έργα Μας

Ένα γραφείο με ένα laptop κάτω από μία λάμπα

Κάθε έργο είναι μοναδικό

Αναλαμβάνουμε κάθε έργο με ενθουσιασμό, έμπνευση και σεβασμό προς εσάς και τις απαιτήσεις σας. Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας δυνατή επαγγελματικής σχέσης που χαρακτηρίζεται από εμπιστοσύνη και καλή επικοινωνία τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον. Προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά που επισφραγίζονται από υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία.

 

Δείτε τα έργα μας

Στηρίζουμε τα έργα και τους πελάτες μας και είμαστε περήφανοι για τις όλες τις συνεργασίες μας. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε ορισμένες από τις πιο πρόσφατες δουλείες μας μαζί με πληροφορίες σχετικά με την φύση τους και τις τεχνολογίες που χρησιμοποιήθηκαν κατά την υλοποίηση τους. Μπορείτε επίσης να τις δείτε ζωντανά ώστε να έχετε άμεση εικόνα του αποτελέσματος.

δείτε αναλυτικά τα έργα μας
Villa Angelico

Villa Angelico

Villa Angelico

Η πετρόχτιστη ιδιωτική Villa Angelico βρίσκεται στο Πόρτο Χέλι στην Ελλάδα και αποτελεί ένα μοναδικό συνδυασμό πανέμορφης παραδοσιακής Ελληνικής διακόσμησης με σύγχρονα στοιχεία και ανέσεις.

 

Σχετικά με το έργο

Για την υλοποίηση της ιστοσελίδας δημιουργήθηκε ένα νέο μοναδικό σχέδιο, που είχε ως στόχο να αναδείξει τους χώρους της βίλας, να αναλύσει τις παροχές και να πληροφορήσει για την τοποθεσία της. Η ιστοσελίδα είναι πλήρως responsive, πολύγλωσση και έχει διασύνδεση με τη μηχανή κρατήσεων της επιχείρησης.

δείτε τις τεχνολογίες μας
Mart Construction

Mart Construction

Mart Construction

Η Mart Construction είναι Ελληνική επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στο τομέα των ακινήτων. Συγκεκριμένα, η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες ανάπτυξης και κατασκευής έργων, επισκευής, αποκατάστασης και ανακαίνισης κατοικιών και επαγγελματικών χώρων καθώς και διαχείρισης έργων.

 

Σχετικά με το έργο

Για την υλοποίηση της ιστοσελίδας δημιουργήθηκε ένα νέο μοναδικό σχέδιο, το οποίο είχε ως στόχο να αναδείξει τις υπηρεσίες και τα έργα της εταιρείας με μία μοντέρνα προσέγγιση. Η ιστοσελίδα είναι πλήρως responsive, πολύγλωσση και με πλήρες διαχειριστικό σύστημα διαχείρισης των έργων και των διαθεσιμοτήτων των μονάδων τους.

δείτε τις τεχνολογίες μας
Atlas Mechanical Workshop

Atlas Mechanical Workshop

Atlas Mechanical Workshop

Το μηχανουργείο Atlas δραστηριοποιείται για περισσότερα από 30 χρόνια στις επισκευές μηχανών πλοίων, αντλιών και εναλλακτών θερμότητας, αποδίδοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους τομείς της ναυτιλίας και βιομηχανίας σε όλη την Ελλάδα.

 

Σχετικά με το έργο

Για την υλοποίηση της ιστοσελίδας δημιουργήθηκε ένα νέο μοναδικό σχέδιο, που είχε ως στόχο να παρουσιάσει και να αναδείξει τις υπηρεσίες της εταιρείας. Η ιστοσελίδα είναι πλήρως responsive, πολύγλωσση και το περιεχόμενό της ελέγχεται από το προσαρμοσμένο διαχειριστικό της σύστημα.

δείτε τις τεχνολογίες μας
Food For Health

Food For Health

Food For Health

Το Food For Health είναι ένα από τα μεγαλύτερα πρότυπα διαιτολογικά κέντρα στην Ελλάδα που ιδρύθηκε από την παγκοσμίου φήμης κλινική διαιτολόγο Ρενάτα Μίχα. Το κέντρο έχει ως στόχο την ενημέρωση του κόσμο σε θέματα διατροφής και υγείας με υψηλού επιπέδου επιστημονική αρθρογραφία, συνταγές, εφαρμογές και άλλα.

 

Σχετικά με το έργο

Η ιστοσελίδα του Food For Health πρόκειται για ανακατασκευή που βασίζεται σε ένα νέο μοναδικό σχέδιο, το οποίο αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία για να καλύψει πλήρως τις ανάγκες της. Για την υλοποίηση του χρησιμοποιήθηκαν σύγχρονες τεχνικές με στόχο τη βέλτιστη απόδοση στην Google σε κάθε συσκευή. Η επεξεργασία των κειμένων και του γενικότερου περιεχομένου έγινε ώστε να είναι SEO friendly και να χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα. Η ιστοσελίδα περιλαμβάνει ένα προσαρμοσμένο διαχειριστικό σύστημα που επιτρέπει τον έλεγχο κάθε λειτουργίας.

δείτε τις τεχνολογίες μας
Hotel Armonia

Hotel Armonia

Hotel Armonia

Το Ξενοδοχείο Αρμονία πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση στο Καμάρι της Σαντορίνης. Έχει φιλόξενο περιβάλλον και συνδυάζει μοντέρνα και παραδοσιακή αρχιτεκτονική, ενώ οι υπηρεσίες που προσφέρει επιδιώκουν να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες των επισκεπτών, να προσφέρουν άνεση, ξεκούραση και ευχάριστη διαμονή.

 

Σχετικά με το έργο

Για την υλοποίηση της ιστοσελίδας δημιουργήθηκε ένα νέο μοναδικό σχέδιο, που είχε ως στόχο το "πάντρεμα" του παραδοσιακού με το μοντέρνο στοιχείο. Η ιστοσελίδα είναι πλήρως responsive, πολύγλωσση και έχει διασύνδεση με τη μηχανή κρατήσεων του ξενοδοχείου.

δείτε τις τεχνολογίες μας
Multiclean

Multiclean

Multiclean

Τα υπερσύγχρονα ταπητοκαθαριστήρια Multiclean δραστηριοποιούνται στην Αττική, τη Βοιωτία και την Έυβοια τα τελευταία 45 χρόνια έχοντας δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες. Αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες καθαρισμού σε όλη την Ελλάδα και έχουν στόχο τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών τους.

 

Σχετικά με το έργο

Η ιστοσελίδα της Multiclean βασίζεται σε ένα μοναδικό σχέδιο που αναπτύχθηκε για να καλύψει της ανάγκες της εταιρείας. Για την υλοποίηση του χρησιμοποιήθηκαν σύγχρονες τεχνικές με στόχο τη βέλτιστη απόδοση σε κάθε συσκευή. Η συγγραφή των κειμένων και του γενικότερου περιεχομένου έγινε εξ' αρχής ώστε να είναι SEO friendly. Η ιστοσελίδα περιλαμβάνει ένα προσαρμοσμένο διαχειριστικό που επιτρέπει τον έλεγχο κάθε λειτουργίας της μαζί με επιπλέον επιλογές για τη δημιουργία προσφορών, διαχείριση newsletter και μηνυμάτων και άλλες.

δείτε τις τεχνολογίες μας
Magnificent Blue

Magnificent Blue

Magnificent Blue

Η εταιρεία Magnificent Blue Greek Villas είναι ένας πρόσφατα εγκατεστημένος πάροχος πολυτελών βιλών στο Πόρτο Χέλι, ένας από τους πιο αποκλειστικούς προορισμούς διακοπών στην Ελλάδα. Τρεις μπουτίκ παραθαλάσσιες βίλες, διακριτικά τοποθετημένες σε έναν καταπράσινο όρμο, σας καλωσορίζουν στη μοναδική εμπειρία σας. Κάθε βίλα έχει τον δικό της ξεχωριστό χαρακτήρα, αλλά όλες μοιράζονται μια πολυτελή αισθητική σε συνδυασμό με την εκτίμηση της φυσικής ομορφιάς του περιβάλλοντός τους.

 

Σχετικά με το έργο

Η ιστοσελίδα Magnificent Blue αποτελεί υλοποίηση ενός μοναδικού σχεδίου, βασισμένου στην παρουσίαση της εταιρείας και των παροχών της. Περιλαμβάνει σύστημα δημιουργίας κρατήσεων, διαχείρισής τους αλλά και εξόφλησης της κράτησης. Όλες οι σελίδες είναι δυναμικές και το περιεχόμενο τους (φωτογραφίες, κείμενα κ.α.) είναι επεξεργάσιμο μέσω του διαχειριστικού συστήματος της ιστοσελίδας. 

δείτε τις τεχνολογίες μας
Cardio Health

Cardio Health

Cardio Health

Το Cardio Health είναι ένα πρότυπο καρδιολογικό κέντρο που ιδρύθηκε από τον ειδικό καρδιολόγο Δρ. Γεώργιο Μίχα. Ο Δρ. Μίχας έχει εξειδικευθεί στην Καρδιαγγειακή Έρευνα στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Harvard και έχει πλούσιο επιστημονικό και ερευνητικό έργο για το οποίο έχει τιμηθεί με πολλαπλά βραβεία και διακρίσεις.

 

Σχετικά με το έργο

Η ιστοσελίδα του Cardio Health βασίζεται σε ένα μοναδικό σχέδιο που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία για να καλύψει πλήρως τις ανάγκες της. Για την υλοποίηση του χρησιμοποιήθηκαν σύγχρονες τεχνικές με στόχο τη βέλτιστη απόδοση στην Google σε κάθε συσκευή. Η συγγραφή των κειμένων και του γενικότερου περιεχομένου έγινε εξ' αρχής ώστε να είναι SEO friendly και να χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα. Η ιστοσελίδα περιλαμβάνει ένα προσαρμοσμένο διαχειριστικό σύστημα που επιτρέπει τον έλεγχο κάθε λειτουργίας της μαζί με επιπλέον επιλογές για τη δημιουργία άρθρων, διαχείριση newsletter και μηνυμάτων και άλλες.

δείτε τις τεχνολογίες μας
ΚΕ.ΨΥ.Π.Ε

ΚΕ.ΨΥ.Π.Ε

ΚΕ.ΨΥ.Π.Ε

Το ΚΕ.ΨΥ.Π.Ε είναι ένας οργανισμός που δημιουργήθηκε από την ψυχολόγο Ειρήνη Καραμανή με σκοπό την παροχή εξειδικευμένων ψυχοκοινωνικών υπηρεσιών πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας με επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους σε παιδιά, εφήβους, ενήλικες και οικογένειες και διεκπεραίωσης σεμιναρίων με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας τους και την προαγωγή της ψυχικής τους υγείας σε μια εξαιρετικά δύσκολη και απαιτητική σύγχρονη πραγματικότητα.

 

Σχετικά με το έργο

Η ιστοσελίδα του ΚΕ.ΨΥ.Π.Ε ξεκίνησε με ένα μοναδικό σχέδιο υλοποιημένο με βάση της ανάγκες και τους στόχους της εταιρείας. Η κατασκευή της ιστοσελίδας είναι δυναμική και περιλαμβάνει προσαρμοσμένο διαχειριστικό σύστημα μέσα από το οποίο μπορεί να γίνει επεξεργασία όλου του περιεχομένου της, προσθέτοντας υπηρεσίες, άρθρα, και σεμινάρια.

δείτε τις τεχνολογίες μας
Calma Acoustics

Calma Acoustics

Calma Acoustics

Η Calma Acoustics ειδικεύεται στους τομείς της αρχιτεκτονικής ακουστικής και κτιριακής ηχοπροστασίας και θερμομόνωσης, παρέχοντας μελέτες και ολοκληρωμένες λύσεις με υλικά φιλικά στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

 

Σχετικά με το έργο

Η ιστοσελίδα Calma Acoustics βασίζεται σε ένα μοναδικό σχέδιο που έχει δημιουργηθεί και υλοποιηθεί με βάση το branding και τις ανάγκες της εταιρείας. Η κατασκευή της ιστοσελίδας είναι μοντέρνα, responsive και δυναμική με υψηλή απόδοση στην Google σε θέματα ταχύτητας. Περιλαμβάνει custom λειτουργία παρουσίασης προϊόντων βάσει αρχιτεκτονικής δομής και προσαρμοσμένο διαχειριστικό σύστημα που επιτρέπει την επεξεργασία όλου του περιεχομένου της.

δείτε τις τεχνολογίες μας
Silky Diamond

Silky Diamond

Silky Diamond

Η εταιρεία Silky Diamond προσφέρει τις καλύτερες επαγγελματικές στολές χορού Belly Dance στην Ελλάδα, όπως επίσης και μια προσεκτικά επιλεγμένη συλλογή από γυναικεία ρούχα. 

 

Σχετικά με το έργο

Η ιστοσελίδα Silky Diamond πρόκειται για E-Shop που έχει κατασκευαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησης τόσο στο κομμάτι των στολών όσο και στον ρουχισμό. Η ιστοσελίδα είναι πλήρως responsive, με σχέδιο που αναπτύχθηκε εξ' αρχής ώστε να είναι φιλικό και να προσεγγίζει κυρίως το γυναικείο φύλο.

δείτε τις τεχνολογίες μας
Harmony Line Clinic

Harmony Line Clinic

Harmony Line Clinic

Η Harmony Line Clinic παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε όλο το εύρος της πλαστικής χειρουργικής στο πρόσωπο και το σώμα, εφαρμόζοντας μοντερνες και  προηγμένες συνδιαστικές θεραπείες και εστιάζοντας στην ασφάλεια, την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα.

 

Σχετικά με το έργο

Η ιστοσελίδα Harmony Line Clinic βασίζεται σε ένα μοναδικό σχέδιο που έχει δημιουργηθεί και υλοποιηθεί με βάση το branding και τις ανάγκες της εταιρείας. Η κατασκευή της ιστοσελίδας είναι δυναμική με υψηλή απόδοση στην Google σε θέματα ταχύτητας και περιλαμβάνει προσαρμοσμένο διαχειριστικό σύστημα που επιτρέπει την επεξεργασία όλου του περιεχομένου της.

δείτε τις τεχνολογίες μας
Botrini

Botrini

Botrini

O Έκτορας Μποτρίνι είναι ένας από τους μεγαλύτερους μάγειρες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Έχοντας εργαστεί σε πολλά βραβευμένα εστιατόρια, τόσο με αστέρια Michelin όσο και με Χρυσούς Σκούφους, η φιλοσοφία του επεκτείνεται στο τρόπο επικοινωνίας κι έκφρασης του εσωτερικού του κόσμου δίνοντας μεγάλη σημασία στην ομάδα του και στις συνεργασίες με τους ντόπιους παραγωγούς.

 

Σχετικά με το έργο

Η ιστοσελίδα περιλαμβάνει πολλές ενδιαφέρουσες και σύνθετες λειτουργίες. Υπάρχει δυνατότητα δυναμικής εύρεσης συνταγής με βάση τη συμπλήρωση υλικών και τον συνδυασμό τους με άλλα σχετικά με αυτά. Οι επισκέπτες μπορούν να καταχωρήσουν δικές τους συνταγές. Στο διαχειριστικό σύστημα της σελίδας γίνεται διαχείριση του δυναμικού συστήματος newsletters αλλά και αυτόματης ανάρτησης συνταγών στα social media.

δείτε τις τεχνολογίες μας
Mexis Hair Treatment

Mexis Hair Treatment

Mexis Hair Treatment

Η εταιρεία Mexis Hair Treatment έχει δημιουργήσει το Mexis Hair Serum, το οποίο πρόκειται για ένα προϊόν που προσφέρει αποτελεσματική, πιστοποιημένη αντιμετώπιση στην τριχόπτωση. Ταυτόχρονα, προσφέρει συμβουλευτικές πηρεσίες αρχικής εκτίμησης και αξιολόγησης. Η εταιρεία έχει πολυετή εμπειρία με πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις. 

 

Σχετικά με το έργο

Η ιστοσελίδα του Mexis Hair Treatment πρόκειται για πολύγλωσσο E-Shop που έχει κατασκευαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησης. Η ιστοσελίδα είναι πλήρως responsive και πληροί τα απαραίτητα κριτήρια προσβασιμότητας WCAG. Στόχος του σχεδίου είναι η πληροφόρηση του επισκέπτη σχετικά με το προϊόν, την αποτελεσματικότητά του και τις πιστοποιήσεις του, καθώς και η γενικότερη διευκόλυνση κατά τη διαδικασία πλοήγησης και αγοράς.  

δείτε τις τεχνολογίες μας
Billing Up

Billing Up

Billing Up

To Billing Up είναι μία online εφαρμογή για την έκδοση τιμολογίων. Απευθύνεται σε ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις, οι οποίοι μπορούν να εκδώσουν τα απαραίτητα παραστατικά, εύκολα και οικονομικά, από όπου και αν βρίσκονται. Περιλαμβάνει την έκδοση αθεώρητων τιμολογίων και αποδείξεων είσπραξης, online πληρωμές, παρακολούθηση εσόδων και εξόδων της επιχείρησής μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον διαχείρισης.

 

Σχετικά με το έργο

Το Billing Up είναι μία συνδρομητική πλατφόρμα που απευθύνεται σε επιχειρήσεις. Πέρα από τη βασική ιστοσελίδα, οι λειτουργίες των χρηστών γίνονται μέσα από το διαχειριστικό τους σύστημα, προσαρμοσμένο ανά συνδρομή. Τεχνολογίες που περιλαμβάνονται είναι εκτύπωση pdf, εξαγωγή excel, αναλύσεις και αναφορές, καρτέλες, δυναμικές εκδόσεις παραστατικών, online πληρωμές, αυτόνομο ημερολόγιο με υπενθυμίσεις και δυνατότητα συγχρονισμού, εξαγωγή backup και πολλές άλλες.

δείτε τις τεχνολογίες μας
Basket Case

Basket Case

Basket Case

Η Basket Case είναι θυγατρική της εταιρείας B&P Group και αποτελεί μια πρωτότυπη επιλογή για να δημιουργήσετε μοναδικά δώρα. Μέσα από την ποιότητα των χειροποίητων ξύλων της, σας προσφέρει πολλούς συνδυασμούς καλαθιών που έχουν δημιουργηθεί με στόχο να κερδίσετε την εντύπωση των συνεργατών και των κοντινών σας προσώπων. 

 

Σχετικά με το έργο

Η ιστοσελίδα της Basket Case πρόκεται για πολύγλωσσο E-Shop που έχει κατασκευαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησης. Στόχος του σχεδίου είναι η βέλτιστη παρουσίαση των καλαθιών σε κάθε συσκευή καθώς και η γενικότερη διευκόλυνση του επισκέπτη κατά τη διαδικασία πλοήγησης και αγοράς.  

δείτε τις τεχνολογίες μας

Νέα & Συμβουλές

Λάβετε πρώτοι εξειδικευμένες συμβουλές για να βελτιώσετε την ιστοσελίδα σας, το SEO, το ψηφιακό marketing αλλά και μοναδικά εργαλεία. Δεν θα στείλουμε ποτέ spam.