Με την χρήση της σελίδας συγκατατίθεστε στην χρήση των cookies και αποδέχεσθε την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας.

Τα Έργα Μας

Ένα γραφείο με ένα laptop κάτω από μία λάμπα

Κάθε έργο είναι μοναδικό

Αναλαμβάνουμε κάθε έργο με ενθουσιασμό, έμπνευση και σεβασμό προς εσάς και τις απαιτήσεις σας. Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας δυνατή επαγγελματικής σχέσης που χαρακτηρίζεται από εμπιστοσύνη και καλή επικοινωνία τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον. Προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά που επισφραγίζονται από υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία.

 

Δείτε τα έργα μας

Στηρίζουμε τα έργα και τους πελάτες μας και είμαστε περήφανοι για τις όλες τις συνεργασίες μας. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε ορισμένες από τις πιο πρόσφατες δουλείες μας μαζί με πληροφορίες σχετικά με την φύση τους και τις τεχνολογίες που χρησιμοποιήθηκαν κατά την υλοποίηση τους. Μπορείτε επίσης να τις δείτε ζωντανά ώστε να έχετε άμεση εικόνα του αποτελέσματος.

δείτε αναλυτικά τα έργα μας

ΚΕ.ΨΥ.Π.Ε

ΚΕ.ΨΥ.Π.Ε

Το ΚΕ.ΨΥ.Π.Ε είναι ένας οργανισμός που δημιουργήθηκε από την ψυχολόγο Ειρήνη Καραμανή με σκοπό την παροχή εξειδικευμένων ψυχοκοινωνικών υπηρεσιών πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας με επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους σε παιδιά, εφήβους, ενήλικες και οικογένειες και διεκπεραίωσης σεμιναρίων με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας τους και τη προαγωγή της ψυχικής τους υγείας σε μια εξαιρετικά δύσκολη και απαιτητική σύγχρονη πραγματικότητα.

 

Σχετικά με το έργο

Η ιστοσελίδα του ΚΕ.ΨΥ.Π.Ε ξεκίνησε με ένα μοναδικό σχέδιο υλοποιημένο με βάση της ανάγκες και τους στόχους της εταιρείας. Η κατασκευή της ιστοσελίδας είναι δυναμική και περιλαμβάνει προσαρμοσμένο διαχειριστικό σύστημα μέσα από το οποίο μπορεί να γίνει επεξεργασία όλου του περιεχομένου της, προσθέτοντας υπηρεσίες, άρθρα, και σεμινάρια.

δείτε τις τεχνολογίες μας

Magnificent Blue

Magnificent Blue

Η εταιρεία Magnificent Blue Greek Villas είναι ένας πρόσφατα εγκατεστημένος πάροχος πολυτελών βιλών στο Πόρτο Χέλι, ένας από τους πιο αποκλειστικούς προορισμούς διακοπών στην Ελλάδα. Τρεις μπουτίκ παραθαλάσσιες βίλες, διακριτικά τοποθετημένες σε έναν καταπράσινο όρμο, σας καλωσορίζουν στη μοναδική εμπειρία σας. Κάθε βίλα έχει τον δικό της ξεχωριστό χαρακτήρα, αλλά όλες μοιράζονται μια πολυτελή αισθητική σε συνδυασμό με την εκτίμηση της φυσικής ομορφιάς του περιβάλλοντός τους.

 

Σχετικά με το έργο

Η ιστοσελίδα Magnificent Blue αποτελεί υλοποίηση ενός μοναδικού σχεδίου, βασισμένου στη παρουσίαση της εταιρείας και των παροχών της. Περιλαμβάνει σύστημα δημιουργίας κρατήσεων, διαχείρισής τους αλλά και εξόφλησης της κράτησης. Όλες οι σελίδες είναι δυναμικές και το περιεχόμενο τους (φωτογραφίες, κείμενα κ.α.) είναι επεξεργάσιμο μέσω του διαχειριστικού συστήματος της ιστοσελίδας. 

δείτε τις τεχνολογίες μας

Billing Up

Billing Up

To Billing Up είναι μία online εφαρμογή για την έκδοση τιμολογίων. Απευθύνεται σε ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις, οι οποίοι μπορούν να εκδώσουν τα απαραίτητα παραστατικά, εύκολα και οικονομικά, από όπου και αν βρίσκονται. Περιλαμβάνει την έκδοση αθεώρητων τιμολογίων και αποδείξεων είσπραξης, online πληρωμές, παρακολούθηση εσόδων και εξόδων της επιχείρησής μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον διαχείρισης.

 

Σχετικά με το έργο

Το Billing Up είναι μία συνδρομητική πλατφόρμα που απευθύνεται σε επιχειρήσεις. Πέρα από τη βασική ιστοσελίδα, οι λειτουργίες των χρηστών γίνονται μέσα από το διαχειριστικό τους σύστημα, προσαρμοσμένο ανά συνδρομή. Τεχνολογίες που περιλαμβάνονται είναι εκτύπωση pdf, εξαγωγή excel, αναλύσεις και αναφορές, καρτέλες, δυναμικές εκδόσεις παραστατικών, online πληρωμές, αυτόνομο ημερολόγιο με υπενθυμίσεις και δυνατότητα συγχρονισμού, εξαγωγή backup και πολλές άλλες.

δείτε τις τεχνολογίες μας

Botrini

Botrini

O Έκτορας Μποτρίνι είναι ένας από τους μεγαλύτερους μάγειρες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Έχοντας εργαστεί σε πολλά βραβευμένα εστιατόρια, τόσο με αστέρια Michelin όσο και με Χρυσούς Σκούφους, η φιλοσοφία του επεκτείνεται στο τρόπο επικοινωνίας κι έκφρασης του εσωτερικού του κόσμου δίνοντας μεγάλη σημασία στην ομάδα του και στις συνεργασίες με τους ντόπιους παραγωγούς.

 

Σχετικά με το έργο

Η ιστοσελίδα περιλαμβάνει πολλές ενδιαφέρουσες και σύνθετες λειτουργίες. Υπάρχει δυνατότητα δυναμικής εύρεσης συνταγής με βάση τη συμπλήρωση υλικών και τον συνδυασμό τους με άλλα σχετικά με αυτά. Οι επισκέπτες μπορούν να καταχωρήσουν δικές τους συνταγές. Στο διαχειριστικό σύστημα της σελίδας γίνεται διαχείριση του δυναμικού συστήματος newsletters αλλά και αυτόματης ανάρτησης συνταγών στα social media.

δείτε τις τεχνολογίες μας

Absurd Film

Absurd Film

Η Absurd Film είναι μια βραβευμένη εταιρεία παραγωγής στο Tysvær στο Βόρειο Ρογκαλάντ της Νορβηγίας που παράγει διαφημίσεις, βίντεο και περιεχόμενο drone για το Διαδίκτυο και τις μεγάλες οθόνες. Διοργανώνει εργαστήρια κινηματογράφου για σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μέσω του Cultural School Bag σε αρκετούς δήμους στο Rogaland.

 

Σχετικά με το έργο

Η ιστοσελίδα της Absurd Film αποτελεί μοναδική υλοποίηση σχεδίου με στόχο την διαχείριση και προβολή των βίντεο που παράγει η εταιρεία. Οι σελίδες είναι δυναμικές και το περιεχόμενο τους (βίντεο, φωτογραφίες, κείμενα) είναι επεξεργάσιμο μέσω του διαχειριστικού συστήματός της.

δείτε τις τεχνολογίες μας

Interlight

Interlight

Η DRAKONAKIS INTERLIGHT S.A είναι μια σύγχρονη και καλά οργανωμένη εταιρεία, με έδρα στην Ελλάδα την κατασκευή προϊόντων φωτισμού, με παρουσία στην αγορά για σχεδόν 60 χρόνια, εκ των οποίων τα τελευταία 25 χρόνια εξειδικεύεται στον επαγγελματικό - βιομηχανικό φωτισμό.

 

Σχετικά με το έργο

Η ιστοσελίδα της Interlight παρουσιάζει τα προϊόντα και τα νέα της εταιρείας. Για την υλοποίηση χρησιμοποιείται προσαρμοσμένο διαχειριστικό σύστημα στο οποίο γίνεται η κατηγοριοποίηση των προϊόντων και όλων των παραλλαγών τους όπως και επίσης η διαχείριση των κειμένων και των φωτογραφιών της σελίδας στο σύνολό της.

δείτε τις τεχνολογίες μας

Allin

Allin

Το Allin είναι ένα κατάστημα πώλησης ρούχων που βρίσκεται στο κέντρο του Haugesund στη Νορβηγία και πρόκειται για μια καινοτόμος επιχείρηση με γνώμονα τον πελάτη. Οι υπάλληλοί της ποικίλλουν από ενεργούς αθλητές σε άτομα με μόδα και λειτουργεί με γνώμονα τη μόδα, τον αθλητισμό και την εξαιρετική εξυπηρέτηση. 

 

Σχετικά με το έργο

Η ιστοσελίδα του Allin πρόκειται για μοναδική υλοποίηση με στόχο τη προβολή και πώληση των προϊόντων της εταιρείας. Το e-shop χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του Shopify για την διαχείριση των προϊόντων και των κατηγοριών, αλλά και του υπόλοιπου περιεχομένου της σελίδας.

δείτε τις τεχνολογίες μας

Greek Transport

Greek Transport

To greektransport.gr κατάφερε να φέρει σε επικοινωνία, με την διαδικασία των online δημοπρασιών, ιδιώτες και ελεύθερους επαγγελματίες με τις πιστοποιημένες μεταφορικές εταιρείες, με σκοπό την αφενός μεν μείωση δαπάνης του του ιδιώτη - ελ. επαγγελματία και αφετέρου δε την αύξηση κύκλου εργασιών του μεταφορέα. Με δυνατότητα αξιολόγησης συνέπειας και από τις δύο πλευρές.

 

Σχετικά με το έργο

Η ιστοσελίδα του greektransport αποτελεί υλοποίηση της διαδικασίας μεταφορών μέσω online δημοπρασίας μεταξύ ιδιωτών και μεταφορικών εταιρειών. Περιλαμβάνει προσαρμοσμένο σύστημα bidding, σχολίων, κατοχύρωσης προσφοράς και επικοινωνίας μεταξύ του ιδιώτη και της μεταφορικής.

δείτε τις τεχνολογίες μας
ΚΕ.ΨΥ.Π.Ε
ΚΕ.ΨΥ.Π.Ε

Κέντρο Ψυχική Υγείας Παιδιών & Ενηλίκων

Magnificent Blue
Magnificent Blue

Πολυτελείς βίλες στο Πόρτο Χέλι

Billing Up
Billing Up

Πλατφόρμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης.

Botrini
Botrini

Η ιστοσελίδα του Έκτορα Μποτρίνι

Absurd Film
Absurd Film

Βραβευμένη εταιρεία παραγωγής βίντεο

Interlight
Interlight

Κατασκευή προϊόντων φωτισμού

Allin
Allin

E-Shop με είδη ένδυσης

Greek Transport
Greek Transport

Online δημοπρασίες μεταφορών