Με την χρήση της σελίδας συγκατατίθεστε στην χρήση των cookies και αποδέχεσθε την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας.

Υπηρεσίες

Γραφείο με καρέκλα, υπολογιστή και πληκτρολόγιο για κατασκευή ιστοσελίδων

Γενικές Πληροφορίες

Η Visual Row επικεντρώνεται στη παροχή υπηρεσιών που απευθύνονται τόσο σε προγραμματιστικές εφαρμογές όσο και στη διαφήμιση και προώθηση αυτών μέσω του διαδικτύου. Λόγω του επιπέδου γνώσεων και εμπειρίας μας είμαστε σε θέση να προσφέρουμε λύσεις που καλύπτουν όλα τα επίπεδα αναγκών, προτείνοντας υλοποιήσεις που να ανταποκρίνονται επακριβώς στην κάθε αναγκαιότητα των απαιτήσεών σας.

 

Σχεδίαση Λογισμικού

Για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, εφαρμόζουμε το κατάλληλο μοντέλο ανάπτυξης και σχεδίασης λογισμικού (π.χ. μοντέλο του καταρράκτη ή agile) με βάση τα κριτήρια και τις απαιτήσεις του κάθε έργου. Ακολουθώντας την σωστή μεθοδολογία και αξιοποιώντας τις πιο σύγχρονες προσεγγίσεις και εργαλεία οδηγούμαστε στο τελικό στάδιο της διαδικασίας πολύ πιο εύκολα και γρήγορα, παραμένοντας εντός κόστους και προδιαγραφών.

χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Δημιουργούμε γρήγορες, responsive ιστοσελίδες.
Κάθε σχέδιο είναι μοναδικό και κατασκευασμένο με βάση τα δικά σας κριτήρια.

Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδων

Η παρουσία μιας επιχείρησης στο διαδίκτυο αποτελεί βασικός παράγοντας της βιωσιμότητας της. Με την δημιουργία μίας γρήγορης, δυναμικής, σύγχρονης ιστοσελίδας που να προβάλλει και να τονίζει τα χαρακτηριστικά, τις υπηρεσίες ή προϊόντα σας μπορείτε να κερδίσετε αναγνωρισιμότητα, κύρος, να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό και να επεκτείνετε το πελατολόγιο σας.

 

Τεχνολογίες

Με κύριο γνώμονα την επίτευξη του βέλτιστου δυνατού αποτελέσματος, χρησιμοποιούμε τις κατάλληλες, σύγχρονες τεχνολογίες με βάση τα κριτήρια του κάθε έργου. Σε επίπεδο σχεδιασμού (UI & UX), χρησιμοποιούνται εργαλεία όπως το Photoshop, Illustrator και XD της Adobe ώστε να καταλήξουμε στο τέλειο σχέδιο. Σε επίπεδο κώδικα, χρησιμοποιούνται για το backend προσαρμοσμένες υλοποιήσεις με βάση την PHP και το Laminas (Zend) Framework, ενώ για το frontend αξιοποιούμε την ES6 της JavaScript σε συνδυασμό με διάφορα frameworks (jQuery, React, Vue) μαζί με HTML5 και CSS3. Για την καλύτερη δυνατή ταχύτητα και διανομή, χρησιμοποιούμε CDN της Amazon και image proxies μέσω της Imgix.

δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες μας

Διαχειριστικά Συστήματα

Πάρτε τον έλεγχο της σελίδας στα χέρια σας.
Διαχειριστείτε την επιχείρησή σας αποτελεσματικά και αβίαστα.

Διαχειριστικά Συστήματα & Εφαρμογές

Κάθε έργο μας περιλαμβάνει ένα προσαρμοσμένο διαχειριστικό σύστημα (CMS), φτιαγμένο με βάση τις απαιτήσεις της κάθε εφαρμογής. Μέσω αυτού θα μπορείτε να κάνετε και μόνοι σας αλλαγές άμεσα, εύκολα και γρήγορα στο περιεχόμενο και τα κείμενα τις σελίδας. Επίσης δίνεται η δυνατότητα δημιουργίας ειδικών σελίδων τύπου CRM με σκοπό τη διαχείριση των γενικότερων δεδομένων της εταιρείας σας όπως πελατολόγια, προμηθευτές, υπηρεσίες/προϊόντα, κρατήσεις, ραντεβού, αναλυτικά και άλλες.

 

Θέλετε κάτι πιο συγκεκριμένο;

Λατρεύουμε την καινοτομία και τις νέες ιδέες! Μέσω της εμπειρίας μας μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σας καθοδηγήσουμε στο να κάνετε την σκέψη σας πραγματικότητα. Ακολουθώντας την κατάλληλη προσέγγιση θα οργανώσουμε και θα μελετήσουμε τις ιδέες σας, πάντα σε συνεργασία με εσάς, ώστε να καταλήξουμε ακριβώς σε αυτό που έχετε σκεφτεί και να το υλοποιήσουμε στο μέγιστο βαθμό που είναι πραγματοποιήσιμο. 

δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες μας

Ψηφιακή Διαφήμιση

Η δημιουργία της σελίδας είναι μόνο η αρχή.
Ανακαλύψτε το κοινό σας και αποκτήστε περισσότερη επισκεψιμότητα τώρα.

Search Engine Optimization (SEO) & Analytics

Η βασικότερη πηγή επισκεψιμότητας μιας σελίδας είναι οι μηχανές αναζήτησης όπως η Google και η Bing. Μέσω κατάλληλης δομής (τεχνικό SEO) αλλά και οργάνωσης του περιεχομένου (content SEO) και με βάση πάντα τα κριτήρια του έργου σας μπορούμε να αυξήσουμε τόσο την οργανική επισκεψιμότητα όσο και την συνολική ποιότητα των επισκεπτών της σελίδας σας. Ταυτόχρονα πραγματοποιείται συνεχής παρακολούθηση των επισκεπτών μέσω Analytics και παρέχονται προτάσεις για βελτιστοποιήσεις αλλά και προσθήκες που θα βελτιώσουν την συνολική παρουσία σας στο διαδίκτυο.

 

Διαφημιστείτε στη Google και στα Social Media

Θέλετε άμεσα αποτελέσματα; Ο καλύτερος τρόπος για την εύρεση του κατάλληλου κοινού για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας είναι η διαφήμιση μέσω του Google Ads (Adwords) και των social media όπως το Facebook και το Instagram. Η εμπειρία μας στη διαχείριση καμπανιών διαφήμισης οδηγεί στο να έχετε αποτελέσματα από τον πρώτο κιόλας μήνα, παρέχοντας ολοκληρωμένες εβδομαδιαίες αναφορές σχετικά με την εξέλιξη τους, τηλεφωνικά αλλά και μέσω email.

δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες μας