Υπηρεσίες

Γραφείο με καρέκλα, υπολογιστή και πληκτρολόγιο για κατασκευή ιστοσελίδων

Γενικές Πληροφορίες

Η Visual Row επικεντρώνεται στη παροχή υπηρεσιών που απευθύνονται τόσο σε προγραμματιστικές εφαρμογές όσο και στη διαφήμιση και προώθηση αυτών μέσω του διαδικτύου. Λόγω του επιπέδου γνώσεων και εμπειρίας μας είμαστε σε θέση να προσφέρουμε λύσεις που καλύπτουν όλα τα επίπεδα αναγκών, προτείνοντας υλοποιήσεις που να ανταποκρίνονται επακριβώς στην κάθε αναγκαιότητα των απαιτήσεών σας.

 

Σχεδίαση Λογισμικού

Για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, εφαρμόζουμε το κατάλληλο μοντέλο ανάπτυξης και σχεδίασης λογισμικού (π.χ. μοντέλο του καταρράκτη ή agile) με βάση τα κριτήρια και τις απαιτήσεις του κάθε έργου. Ακολουθώντας την σωστή μεθοδολογία και αξιοποιώντας τις πιο σύγχρονες προσεγγίσεις και εργαλεία οδηγούμαστε στο τελικό στάδιο της διαδικασίας πολύ πιο εύκολα και γρήγορα, παραμένοντας εντός κόστους και προδιαγραφών.

χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Δημιουργούμε γρήγορες, responsive ιστοσελίδες.
Κάθε σχέδιο είναι μοναδικό και κατασκευασμένο με βάση τα δικά σας κριτήρια.

Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδων

Η παρουσία μιας επιχείρησης στο διαδίκτυο αποτελεί βασικός παράγοντας της βιωσιμότητας της. Με την δημιουργία μίας γρήγορης, δυναμικής, σύγχρονης ιστοσελίδας που να προβάλλει και να τονίζει τα χαρακτηριστικά, τις υπηρεσίες ή προϊόντα σας μπορείτε να κερδίσετε αναγνωρισιμότητα, κύρος, να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό και να επεκτείνετε το πελατολόγιο σας.

 

Τεχνολογίες

Με κύριο γνώμονα την επίτευξη του βέλτιστου δυνατού αποτελέσματος, χρησιμοποιούμε τις κατάλληλες, σύγχρονες τεχνολογίες με βάση τα κριτήρια του κάθε έργου. Σε επίπεδο σχεδιασμού (UI & UX), χρησιμοποιούνται εργαλεία όπως το Photoshop, Illustrator και XD της Adobe ώστε να καταλήξουμε στο τέλειο σχέδιο. Σε επίπεδο κώδικα, χρησιμοποιούνται για το backend προσαρμοσμένες υλοποιήσεις με βάση την PHP και το Laminas (Zend) Framework, ενώ για το frontend αξιοποιούμε την ES6 της JavaScript σε συνδυασμό με διάφορα frameworks (jQuery, React, Vue) μαζί με HTML5 και CSS3. Για την καλύτερη δυνατή ταχύτητα και διανομή, χρησιμοποιούμε CDN της Amazon και image proxies μέσω της Imgix.

δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες μας

Διαχειριστικά Συστήματα

Πάρτε τον έλεγχο της σελίδας στα χέρια σας.
Διαχειριστείτε την επιχείρησή σας αποτελεσματικά και αβίαστα.

Διαχειριστικά Συστήματα & Εφαρμογές

Κάθε έργο μας περιλαμβάνει ένα προσαρμοσμένο διαχειριστικό σύστημα (CMS), φτιαγμένο με βάση τις απαιτήσεις της κάθε εφαρμογής. Μέσω αυτού θα μπορείτε να κάνετε και μόνοι σας αλλαγές άμεσα, εύκολα και γρήγορα στο περιεχόμενο και τα κείμενα τις σελίδας. Επίσης δίνεται η δυνατότητα δημιουργίας ειδικών σελίδων τύπου CRM με σκοπό τη διαχείριση των γενικότερων δεδομένων της εταιρείας σας όπως πελατολόγια, προμηθευτές, υπηρεσίες/προϊόντα, κρατήσεις, ραντεβού, αναλυτικά και άλλες.

 

Θέλετε κάτι πιο συγκεκριμένο;

Λατρεύουμε την καινοτομία και τις νέες ιδέες! Μέσω της εμπειρίας μας μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σας καθοδηγήσουμε στο να κάνετε την σκέψη σας πραγματικότητα. Ακολουθώντας την κατάλληλη προσέγγιση θα οργανώσουμε και θα μελετήσουμε τις ιδέες σας, πάντα σε συνεργασία με εσάς, ώστε να καταλήξουμε ακριβώς σε αυτό που έχετε σκεφτεί και να το υλοποιήσουμε στο μέγιστο βαθμό που είναι πραγματοποιήσιμο. 

δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες μας

Ψηφιακή Διαφήμιση

Η δημιουργία της σελίδας είναι μόνο η αρχή.
Ανακαλύψτε το κοινό σας και αποκτήστε περισσότερη επισκεψιμότητα τώρα.

Διαφήμιση Google Ads (PPC)

Το Google Ads (Adwords) πρόκειται για τη μεγαλύτερη πλατφόρμα διαδικτυακής διαφήμισης καθώς τοποθετεί την ιστοσελίδα σας στις πρώτες θέσεις αποτελεσμάτων αναζήτησης της Google. Η προβολή αυτή αποτελεί τον καλύτερο και πιο άμεσο τρόπο για την προσέγγιση στοχευμένων πελατών και την καθοδήγηση τους στην ολοκλήρωση των στόχων μας. Η διαφήμιση Google Ads βασίζεται στο μοντέλο PPC (Pay Per Click - Κόστος ανά κλικ) και περιλαμβάνει διαφημίσεις αναζήτησης (Search), προβολής (Display Ads), βίντεο στο Youtube και άλλες, από τις οποίες θα βρούμε τον καλύτερο συνδυασμό για τις δικές σας ανάγκες.

 

Προηγμένες τεχνικές διαφήμισης

Η πολυετής εμπειρία μας στη διαφήμιση Google Ads μας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε εξειδικευμένες τεχνικές διαφήμισης και να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση των καμπανιών σας ελαχιστοποιώντας το κόστος ανά κλικ. Παρακολουθούμε, προσαρμόζουμε και βελτιώνουμε συνεχώς τις καμπάνιες σας βάσει των στατιστικών, του ανταγωνισμού και της αγοράς, ώστε να πετύχουμε τις περισσότερες μετατροπές (conversions) χωρίς ποτέ να υπερβούμε το budget σας.

δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες μας

Νέα & Συμβουλές

Λάβετε πρώτοι εξειδικευμένες συμβουλές για να βελτιώσετε την ιστοσελίδα σας, το SEO, το ψηφιακό marketing αλλά και μοναδικά εργαλεία. Δεν θα στείλουμε ποτέ spam.