Διαφήμιση Google Ads (PPC)

Το Google Ads (Adwords) πρόκειται για τη μεγαλύτερη πλατφόρμα διαδικτυακής διαφήμισης καθώς τοποθετεί την ιστοσελίδα σας στις πρώτες θέσεις αποτελεσμάτων αναζήτησης της Google. Η προβολή αυτή αποτελεί τον καλύτερο και πιο άμεσο τρόπο για την προσέγγιση στοχευμένων πελατών και την καθοδήγηση τους στην ολοκλήρωση των στόχων μας. Η διαφήμιση Google Ads βασίζεται στο μοντέλο PPC (Pay Per Click - Κόστος ανά κλικ) και περιλαμβάνει διαφημίσεις αναζήτησης (Search), προβολής (Display Ads), βίντεο στο Youtube και άλλες, από τις οποίες θα βρούμε τον καλύτερο συνδυασμό για τις δικές σας ανάγκες.

 

Προηγμένες τεχνικές διαφήμισης

Η πολυετής εμπειρία μας στη διαφήμιση Google Ads μας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε εξειδικευμένες τεχνικές διαφήμισης και να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση των καμπανιών σας ελαχιστοποιώντας το κόστος ανά κλικ. Παρακολουθούμε, προσαρμόζουμε και βελτιώνουμε συνεχώς τις καμπάνιες σας βάσει των στατιστικών, του ανταγωνισμού και της αγοράς, ώστε να πετύχουμε τις περισσότερες μετατροπές (conversions) χωρίς ποτέ να υπερβούμε το budget σας.

χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Ψηφιακή Διαφήμιση και SEO

Εικόνα για τη στρατηγική σε διαφήμιση Google Ads

Στρατηγική Διαφήμισης Google Ads

Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Το πρώτο βήμα είναι η ανάπτυξη μίας ολοκληρωμένης στρατηγικής διαφήμισης Google Ads με διακριτούς μετρήσιμους στόχους (Key Performance Indicator - KPI) ώστε να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για τα αποτελέσματα και να ξέρουμε ακριβώς σε τι στάδιο βρισκόμαστε.
Μέσα από την ανάλυση των στατιστικών και την συνεχή παρακολούθηση, επεξεργασία και διαμόρφωση των καμπανιών μας θα ορίσουμε ακριβώς το δημογραφικό και την συμπεριφορά αναζήτησης των επισκεπτών της ιστοσελίδας. Τα στοιχεία αυτά θα μας βοηθήσουν στην όλο και καλύτερη κατανόηση του κοινού που στοχεύουμε και στην οργάνωση των μελλοντικών ενεργειών και στόχων μας.

Βελτιστοποίηση CTR και Μετατροπών

Το κλειδί της επιτυχίας στη διαφήμιση Google Ads είναι η συνεχής παρακολούθηση και ανάλυση των δεδομένων που μας δίνουν οι πελάτες μας. Τα στοιχεία αυτά θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε σε βάθος το κοινό μας και να προσαρμόσουμε τις καμπάνιες μας ώστε να βελτιστοποιήσουμε το Click Through Rate (CTR) και στη συνέχεια το ποσοστό μετατροπών (Conversion Rate). Για να το πετύχουμε αυτό χρησιμοποιούμε ειδικές τεχνικές ανάλυσης των στατιστικών του Google Ads και του Google Analytics σε συνδυασμό με εξελιγμένες τεχνικές έρευνας του ανταγωνισμού και των τάσεων της αγοράς ώστε  να είμαστε πάντα ενήμεροι.

Google Ads Remarketing

Κατά τη διάρκεια των διαφημίσεων δημιουργούμε λίστες με υποψήφιους πελάτες που έχουν δείξει ενδιαφέρον σε εμάς αλλά δεν έχουν προβεί σε κάποια ενέργεια (μετατροπή). Μέσω διαφημίσεων επαναληπτικού marketing Google Ads θα στοχεύσουμε τους πελάτες αυτούς με συγκεκριμένο τρόπο ώστε να τους πείσουμε και να τους οδηγήσουμε στη τελική μετατροπή. Οι καμπάνιες Google Ads remarketing επιφέρουν μεγάλα ποσοστά μετατροπών και είναι αναπόσπαστο κομμάτι μίας ολοκληρωμένης στρατηγικής για διαφήμιση Google Ads.

Ένας υπολογιστής και ένα χαρτί με στατιστικά του Google Ads
Ένα κινητό για διαφήμιση Facebook και Instagram

Διαφήμιση Facebook και Instagram

H διαφήμιση σε συνδυασμό με τη διαχείριση social media και συγκεκριμένα στο Facebook και στο Instagram αποτελεί έναν πολύ αποτελεσματικό τρόπο για να επεκτείνουμε το κοινό μας ή/και να κατανοήσουμε περισσότερο το υπάρχον κοινό στη πλοήγησή του εκτός της Google. Καθοδηγούμενοι πάντα από τους στόχους που έχουμε θέσει,  παρέχουμε στον πελάτη ακόμα περισσότερα σημεία επαφής ώστε να τον οδηγήσουμε στη τελική μετατροπή. Ταυτόχρονα μία δυνατή παρουσία στα social κανάλια αποτελεί σημαντικό στοιχείο branding και βοηθάει στη δημιουργία δυνατών δεσμών με το κοινό μας.

Νέα & Συμβουλές

Λάβετε πρώτοι εξειδικευμένες συμβουλές για να βελτιώσετε την ιστοσελίδα σας, το SEO, το ψηφιακό marketing αλλά και μοναδικά εργαλεία. Δεν θα στείλουμε ποτέ spam.