Με την χρήση της σελίδας συγκατατίθεστε στην χρήση των cookies και αποδέχεσθε την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας.

Search Engine Optimization (SEO) & Analytics

Η βασικότερη πηγή επισκεψιμότητας μιας σελίδας είναι οι μηχανές αναζήτησης όπως η Google και η Bing. Μέσω κατάλληλης δομής (τεχνικό SEO) αλλά και οργάνωσης του περιεχομένου (content SEO) και με βάση πάντα τα κριτήρια του έργου σας μπορούμε να αυξήσουμε τόσο την οργανική επισκεψιμότητα όσο και την συνολική ποιότητα των επισκεπτών της σελίδας σας. Ταυτόχρονα πραγματοποιείται συνεχής παρακολούθηση των επισκεπτών μέσω Analytics και παρέχονται προτάσεις για βελτιστοποιήσεις αλλά και προσθήκες που θα βελτιώσουν την συνολική παρουσία σας στο διαδίκτυο.

 

Διαφημιστείτε στη Google και στα Social Media

Θέλετε άμεσα αποτελέσματα; Ο καλύτερος τρόπος για την εύρεση του κατάλληλου κοινού για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας είναι η διαφήμιση μέσω του Google Ads (Adwords) και των social media όπως το Facebook και το Instagram. Η εμπειρία μας στη διαχείριση καμπανιών διαφήμισης οδηγεί στο να έχετε αποτελέσματα από τον πρώτο κιόλας μήνα, παρέχοντας ολοκληρωμένες εβδομαδιαίες αναφορές σχετικά με την εξέλιξη τους, τηλεφωνικά αλλά και μέσω email.

χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Ψηφιακή Διαφήμιση και SEO

Ένα κινητό πάνω σε ένα βιβλίο με το λογότυπο της google

Search Engine Optimization (SEO)

Η βασικότερη πηγή επισκεψιμότητας μιας σελίδας είναι οι μηχανές αναζήτησης όπως η Google και η Bing. Μέσω κατάλληλης δομής (τεχνικό SEO) αλλά και οργάνωσης του περιεχομένου (content SEO) και με βάση πάντα τα κριτήρια του έργου σας μπορούμε να αυξήσουμε τόσο την οργανική επισκεψιμότητα όσο και την συνολική ποιότητα των επισκεπτών της σελίδας σας.
Ταυτόχρονα, θα αναπτύξουμε μία ολοκληρωμένη στρατηγική που θα στοχεύει σε συγκεκριμένους όρους (keywords) για τους οποίους θέλουμε η ιστοσελίδα να εμφανίζεται στις υψηλότερες θέσεις των μηχανών αναζήτησης με αποτέλεσμα την συνεχή αύξηση της επισκεψιμότητας και μεγιστοποίηση των πωλήσεων και των κερδών.

Google Ads (Adwords)

Το Google Ads ή Adwords πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες διαδικτυακής διαφήμισης καθώς προβάλει την εταιρεία σας στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης της Google. Μέσα από την ανάλυση των στατιστικών και την συνεχή παρακολούθηση, επεξεργασία και διαμόρφωση των διαφημίσεων σας θα ορίσουμε ακριβώς το δημογραφικό και την συμπεριφορά αναζήτησης των επισκεπτών της ιστοσελίδας. Ταυτόχρονα θα αναπτύξουμε μία ολοκληρωμένη στρατηγική με διακριτούς στόχους ώστε να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για τα αποτελέσματα και να ξέρετε ακριβώς σε τι στάδιο βρισκόμαστε.

Facebook & Instagram

Τα social media (Facebook Ads & Instagram) αποτελούν έναν από τους πιο δημοφιλείς τρόπους διαφήμισης και προσέγγισης πελατών. Όπως και με το Google Ads, αξιοποιούμε τη στρατηγική διαφήμισης που έχουμε αναπτύξει για να στοχεύσουμε συγκεκριμένες ομάδες χρηστών και να αναλύσουμε τις συμπεριφορές και τις προτιμήσεις τους. Ο στόχος εξαρτάται από τις ανάγκες τις εταιρείας σας και μπορεί να περιλαμβάνει αύξηση της επισκεψιμότητας, επέκταση πελατολογίου, προβολή υπηρεσιών και προϊόντων και μεγιστοποίηση κερδών.

Ένας υπολογιστής που έχει φορτώσει τα στατιστικά του Adwords
Ένα γραφείο με ένα υπολογιστή, ένα τετράδιο και ένα χαρτί με αναλυτικά

Αναλύσεις (Analytics)

Με τη χρήση των Google Analytics μπορούμε να μετρήσουμε, να κατανοήσουμε και να αξιολογήσουμε τους επισκέπτες της σελίδας μας, το δημογραφικό τους και τον τρόπο με τον οποίο αλληλοεπιδρούν με το περιεχόμενό μας.
Οι αναλύσεις αποτελούν βασικό συστατικό μιας δομημένης στρατηγικής προώθησης, καθώς μέσα από αυτές μπορούμε να παρακολουθήσουμε και να μετρήσουμε τα αποτελέσματά μας όπως επίσης και να τα διαμορφώσουμε με βάση τους στόχους που έχουμε θέσει αλλά και τη κατεύθυνση που μας δίνουν τα στοιχεία που συνεχώς ενημερώνονται.