Εκφραστείτε μέσω ενός Ιστολογίου (Blog)

Το blogging αποτελεί έναν από τους πιο άμεσους και εύκολους τρόπους για να εκφράσετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας στο διαδίκτυο. Με την δημιουργία ενός blog ή ιστολογίου (όπως είναι η μετάφραση του) σας δίνεται η δυνατότητα να βρείτε και να προσεγγίσετε το κοινό σας, να βελτιώστε την ικανότητα γραφής σας ή ακόμα και να δημιουργήσετε εισόδημα μέσα από διαφημίσεις και χορηγίες. 

 

Αφήστε το τεχνικό κομμάτι σε εμάς

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να δημιουργήσετε ένα ιστολόγιο ή blog. Οι περισσότεροι από αυτούς απαιτούν να έχετε κάποιες βασικές γνώσεις σε προγραμματιστικό και σχεδιαστικό επίπεδο. Εμείς θα αναλάβουμε όλο το τεχνικό και γραφιστικό κομμάτι της δημιουργίας του blog ώστε να μπορείτε να αφοσιωθείτε στη δημιουργία μοναδικού περιεχομένου που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Θα είστε σίγουροι πως οι αναρτήσεις σας προβάλλονται χωρίς προβλήματα και θα μας βρείτε δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε.

χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Δημιουργία Ιστολογίου - Blog

Γραφείο με υπολογιστική και ιδέες για blog

Τι είναι το Blog?

Η ιδέα του blog ξεκίνησε αρχικά ως ένα διαδικτυακό ημερολόγιο ή περιοδικό. Στη σημερινή εποχή η χρήση του έχει επεκταθεί σημαντικά και θα μπορούσαμε πλέον να το χαρακτηρίσουμε ως μία συλλογή από άρθρα και αναρτήσεις που χωρίζονται ανα κατηγορίες και ετικέτες.

Το περιεχόμενο ενός blog συνήθως αποτελείται από κείμενο, εικόνες και βίντεο. Επίσης περιέχει πληροφορίες σχετικά με τον συγγραφέα του, ημερομηνία δημιουργίας, κατηγορία, ετικέτες, πηγές που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη σύνταξή του και δυνατότητες διαμοιρασμού σε κοινωνικά δίκτυα.

Γιατί να κάνω blog?

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να δημιουργήσετε ένα blog, τόσο σε ιδιωτικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Στη βάση του το ιστολόγιο αποτελεί ένα μέσο έκφρασης και σας παρέχει τη δυνατότητα να αναλύσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας και να τις παρουσιάσετε με τρόπο δομημένο και ελκυστικό προς τον αναγνώστη.
Θα σας αυξήσει την αυτοπεποίθηση μέσα από τη βελτίωση της ικανότητας γραφής σας και θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τις σκέψεις σας. 

Blog για επιχειρήσεις

Η λειτουργία ενός blog αποτελεί ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε επιχείρηση. Λόγω του ότι δεν υπάρχει περιορισμός στο περιεχόμενό, σας δίνεται η δυνατότητα να προσεγγίσετε τους πελάτες σας σε πιο προσωπικό επίπεδο και να τους κρατάτε ενημερωμένους για νέες εξελίξεις, προϊόντα, υπηρεσίες και ότι θεωρείτε εσείς σημαντικό. Επίσης θα σας βοηθήσει πολύ στο κομμάτι του SEO και θα βελτιώσει την κατάταξή σας στη Google καθώς μια ενεργή σελίδα με τακτικές ενημερώσεις αποδίδει καλύτερα και έχει καλύτερη βαθμολογία.

Μια λάμπα που υποδηλώνει ιδέες για δημιουργία blog
Χαρτί με ανάλυση σχετικά με έσοδα μέσω blog

Έσοδα από Blog

Ναι σωστά το διαβάσατε, μπορείτε να αποκτήσετε εισόδημα από ένα blog. Με κύριο γνώμονα το ενδιαφέρον περιεχόμενο, τη σωστή δομή και την ελκυστική παρουσίαση, σταδιακά σας δίνεται η δυνατότητα να προσεγγίσετε χορηγούς και να συμπεριλάβετε διαφημίσεις από πλατφόρμες όπως το Google Adsense. 

Μέσα από την εξάσκησή σας στη δημιουργία περιεχομένου θα μπορείτε μελλοντικά να διαθέσετε τις υπηρεσίες σας σε άλλες εταιρείες και μάλιστα με πολύ καλές αποδοχές καθώς η αρθρογραφία βρίσκεται στους τομείς με τεράστια ζήτηση.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε;

Η διαδικασία δημιουργίας blog είναι αρκετά πιο απλή και γρήγορη από τη δημιουργία μίας τυπικής ιστοσελίδας. Θα δημιουργήσουμε ένα μοναδικό, ευπαρουσίαστο, μοντέρνο σχέδιο και θα φροντίσουμε για την άψογη λειτουργία του χωρίς καθυστερήσεις και αστοχίες.

Ταυτόχρονα σας παρέχουμε συμβουλές και προτάσεις που αποσκοπούν στη βελτίωση του αποτελέσματος και μπορούμε επίσης να επεκτείνουμε τη λειτουργία του blog με νέες λειτουργίες και χαρακτηριστικά. Στόχος μας είναι να χτίσουμε μια σοβαρή συνεργασία που να βασίζεται στην επικοινωνία και τον σεβασμό προς εσάς και τις ανάγκες σας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας κάνοντας κλίκ εδώ μέσω των στοιχείων στο τέλος αυτής της σελίδας.

Συμπλήρωση περιεχομένου σε blog

Νέα & Συμβουλές

Λάβετε πρώτοι εξειδικευμένες συμβουλές για να βελτιώσετε την ιστοσελίδα σας, το SEO, το ψηφιακό marketing αλλά και μοναδικά εργαλεία. Δεν θα στείλουμε ποτέ spam.