Σχεδιασμός & Κατασκευή Ιστοσελίδας

Το βασικότερο βήμα για κάθε επιχείρηση είναι η παρουσίαση της εταιρικής της ταυτότητας μέσω μίας ιστοσελίδας που θα την κάνει να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό.
Αξιολογώντας τις ανάγκες σας αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την κατασκευή της ιστοσελίδας σας από την αρχή, με στόχο ένα μοναδικό αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει πλήρως κάθε απαίτηση τόσο στον τομέα της εμφάνισης αλλά και στον τομέα της απόδοσης.

 

Δεν χρησιμοποιούμε έτοιμα templates

Κάθε ιστοσελίδα είναι διαφορετική. Συνεπώς πρέπει να υπάρχει μία ουσιαστική σύνδεση μεταξύ του σχεδίου και του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Με την αποφυγή των έτοιμων templates λαμβάνουμε υπόψιν το δικό σας περιεχόμενο κατά το σχεδιασμό, ώστε να μη χρειαστεί να συμβιβαστείτε σε μία γενική λύση που θα περιορίσει τις ιδέες και τις απαιτήσεις σας.

χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Γιατί Custom Ιστοσελίδα;

Αν μπορείτε να το φανταστείτε, τότε μπορούμε να το υλοποιήσουμε.
Δεν περιορίζεστε σε έτοιμες λύσεις και έχετε το αποτέλεσμα που πραγματικά ζητάτε.

1. Απόδοση

Το ξέρετε ότι για κάθε δευτερόλεπτο που αργεί η σελίδα σας να φορτώσει χάνετε έως 20% νέων πελατών;

Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες προσεγγίσεις και τεχνολογίες για να πετύχουμε τους καλύτερους χρόνους φόρτωσης και ταυτόχρονα την ανώτερη απόδοσης σας στη Google σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Με τον τρόπο αυτό δημιουργούμε το πιο άνετο περιβάλλον για τους πελάτες σας, πετυχαίνουμε καλύτερα αποτελέσματα SEO και μειώνουμε το κόστος προσφορών (bids) στις καμπάνιες Google Ads.

 

2. Προσαρμογή

Η ιστοσελίδα δημιουργείται εξ αρχής ώστε να ικανοποιεί τα κριτήρια του κάθε έργου.
 

Θα δημιουργήσουμε ένα νέο διαδραστικό σχέδιο με βάση τις δικές σας ανάγκες το οποίο θα μπορείτε να δείτε στη τελική του μορφή πριν υλοποιηθεί. Τι σημαίνει αυτό; Θα ξέρετε ακριβώς το αποτέλεσμα και θα μπορούμε να το διαμορφώσουμε ώστε να είμαστε σίγουροι ότι ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις σας. 

3. Ευελιξία

Υλοποιούμε τις ιδέες σας χωρίς περιορισμό σε έτοιμες λύσεις και πρόσθετα.

Με την δημιουργία μίας προσαρμοσμένης ιστοσελίδας παρέχουμε την δυνατότητα για υλοποίηση πιο σύνθετων λειτουργιών, χωρίς να περιοριζόμαστε στο "τι υπάρχει ήδη έτοιμο". Η ευελιξία αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική και για μελλοντικές επεκτάσεις ώστε να μην χρειαστεί ποτέ να περιορίσετε τις ιδέες σας.

 

4. Υποστήριξη

Παρέχουμε ταχύτατη υποστήριξη και τακτικές βελτιώσεις ασφάλειας και απόδοσης.
 

Λόγω του ότι επικοινωνείτε άμεσα με τον κατασκευαστή της ιστοσελίδας σας, μπορούμε να σας παρέχουμε άμεση υποστήριξη και να επιλύσουμε τις απορίες σας. Παρακολουθούμε συνέχεια τις τεχνολογικές εξελίξεις και βελτιώνουμε τα συστήματα μας με τακτικές αναβαθμίσεις στους τομείς ασφάλειας και απόδοσης.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε;

Θα χαρούμε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να χτίσουμε μία δυνατή συνεργασία.
Επικοινωνία

Σχετικές πληροφορίες και υπηρεσίες

Το λογότυπο της google πίσω από μία βιτρίνα

Google (Search, My Business)

Το επόμενο βήμα μετά τη κατασκευή της ιστοσελίδας σας είναι η αύξηση της επισκεψιμότητάς της μέσα από την καταχώρηση στη Google. Αναλαμβάνουμε την προσθήκη της ιστοσελίδας και των υποσελίδων της στο ευρετήριο της Google ώστε να μπορεί κάποιος οργανικά να αναζητήσει και να βρει την επιχείρηση σας μέσω του Google Search.

Το Google My Business αποτελεί το πλέον κορυφαίο εργαλείο για να σας ανακαλύψουν οι πελάτες σας και να εμφανίζεται η επιχείρησή σας στους χάρτες της Google. Μέσα από αυτό μπορείτε να παρουσιάσετε λεπτομερώς την επιχείρησή σας, να προσθέσετε τις τοποθεσίες, το ωράριο και τον τρόπο εξυπηρέτησής σας, να αναλύσετε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρετε, να αναρτήσετε φωτογραφίες και δημοσιεύσεις όπως επίσης να δεχτείτε κριτικές και σχόλια από τους πελάτες και επισκέπτες σας.

Φιλοξενία & CDN

Για να εξασφαλίσουμε την ομαλή και γρήγορη λειτουργία της ιστοσελίδας σας, με κύριο γνώμονα πάντα την ασφάλεια και την προστασία των δεδομένων, αξιοποιούμε αναγνωρισμένες, πρότυπες λύσεις που εφαρμόζονται στο ανάλογο κομμάτι που αντιστοιχούν. Για την φιλοξενία της σελίδας σας χρησιμοποιούμε ταχύτατα Elastic πακέτα που λόγω της υποδομής τους αποτελούν από τις πιο γρήγορες και επεκτάσιμες λύσεις στην αγορά.

Για την γρήγορη κατανομή των στατικών αρχείων της ιστοσελίδας σας χρησιμοποιούμε την υπηρεσία AWS CloudFront (Amazon Web Services) η οποία αξιοποιεί το τεράστιο δίκτυο της Amazon (CDN) για να βρει τον κοντινότερο server στον επισκέπτη σας με στόχο την ελάχιστη δυνατή καθυστέρηση. Για τις σελίδες με μεγαλύτερες ανάγκες και όγκο φωτογραφιών χρησιμοποιούμε την υπηρεσία image proxy της Imgix η οποία αποτελεί ένα από τα καλύτερα εργαλεία διαχείρισης των φωτογραφιών αλλά και διανομής τους (CDN) στην ιδανική μορφή για τον επισκέπτη.

Μια σειρά από servers με καλώδια
Ένα άνθρωπος βλέπει το ρολόι του πάνω στο γραφείο

Αξιολόγηση Σελίδας

Έχετε ήδη ιστοσελίδα αλλά δεν είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα ή την ταχύτητα της; Η ποιότητα μιας σελίδας αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την επιτυχία και την εξέλιξη της τόσο στο πλαίσιο της οργανικής αναζήτησης (SEO, Google Search) όσο και σε διαφημιστικές καμπάνιες (Google Ads, Facebook).
Μία αργή, μη αποδοτική σελίδα που έχει ως αποτέλεσμα ένα χαμηλό Δείκτη Ποιότητας οδηγεί σε αύξηση του κόστους συντήρησης και διαφήμισης της και αποτρέπει τους πιθανούς επισκέπτες. Μπορούμε να αναλύσουμε την ιστοσελίδα σας και να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις βελτίωσης στους προβληματικούς της τομείς με βάση πάντα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Νέα & Συμβουλές

Λάβετε πρώτοι εξειδικευμένες συμβουλές για να βελτιώσετε την ιστοσελίδα σας, το SEO, το ψηφιακό marketing αλλά και μοναδικά εργαλεία. Δεν θα στείλουμε ποτέ spam.