Διαχείριση Καναλιών Social Media

Τα social media αποτελούν κομβικό κομμάτι της επιτυχίας μίας επιχείρησης καθώς συμβάλλουν άμεσα στην ενίσχυση του brand awareness και εδραιώνουν τη θέση της στο κλάδο. Ταυτόχρονα βοηθούν στην βελτίωση της οργανικής κατάταξης της ιστοσελίδας της εταιρείας (SEO) καθώς αυξάνουν την επισκεψιμότητα της και μας δίνουν τη δυνατότητα να κινηθούμε βάσει μιας στρατηγικής Marketing ώστε να καθοδηγήσουμε το πελάτη στους στόχους που θέλουμε να πετύχουμε.

 

Δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης

Λόγω του ότι υπάρχει πιο άμεση επικοινωνία με το κοινό που στοχεύουμε, μπορούμε να κατανοήσουμε καλύτερα το πελατολόγιό μας και να δημιουργήσουμε δεσμούς εμπιστοσύνης που θα μας βοηθήσουν να ολοκληρώσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Αναλαμβάνουμε την παρακολούθηση όλων των αλληλεπιδράσεων του κοινού (μηνύματα inbox, σχόλια, αξιολογήσεις) και προτείνουμε το βέλτιστο τρόπο διαχείρισης με στόχο της διατήρηση του κύρους και του υψηλού επιπέδου της δημοτικότητάς σας.

χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Επαγγελματική Διαχείριση Social Media

Κινητό με εικονίδια από διαχείριση social media

Τι είναι η διαχείριση social media;

Η διαχείριση των καναλιών social βασίζεται στη στρατηγική marketing που θα αναπτύξουμε και περιλαμβάνει την δημιουργία ευπαρουσίαστων γραφικών στοιχείων και στοχευμένων κειμένων και την ανάρτησή τους στη μορφή που δέχεται το κάθε κανάλι (π.χ. post στο Facebook και το Twitter, ανάρτηση κειμένου στο Google My Business, tweet στο Twitter κλπ). 
Τα κανάλια που θα επιλέξουμε εξαρτώνται από τον κλάδο σας και το κοινό που θέλουμε να στοχεύσουμε. Σε κάθε περίπτωση θα σας προτείνουμε τις καλύτερες επιλογές που θα καλύψουν πλήρως τις δικές σας ανάγκες.

Το περιεχόμενο μιας ανάρτησης εξαρτάται από το κανάλι και μπορεί να είναι ένα σύντομο κείμενο, μία εικόνα, ένα βίντεο, ένα slideshow ή μία κινούμενη εικόνα, ένας διαγωνισμός, ένας σύνδεσμος από την ιστοσελίδα σας, ένα προϊόν ή μία υπηρεσία και άλλες επιλογές.

Μηνιαίο Πλάνο Αναρτήσεων

Οι αναρτήσεις στα social κανάλια οργανώνονται σε μηνιαίο πλάνο - ημερολόγιο που ορίζει ακριβώς το πρόγραμμα και το περιεχόμενο τους. Το πλάνο αυτό δημιουργείται από τον προηγούμενο μήνα ώστε να υπάρχει συνοχή και συνέπεια στα posts και πάντα σε συνεννόηση με εσάς. Για να έχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα μετράμε όλα τα στατιστικά που μας παρέχουν τα κανάλια με ένα συνδυασμό εργαλείων analytics και τα επεξεργαζόμαστε για να μεγιστοποιήσουμε την κατανόηση του κοινού μας και συνεπώς την απόδοσή μας.

Δημιουργία Γραφικών & Κειμένων

Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία κειμένων υψηλής ποιότητας που περιλαμβάνουν τα κατάλληλα #hashtags και ανταποκρίνονται άμεσα στο κανάλι social που απευθύνονται. Το υλικό το δημιουργούμε και το επεξεργαζόμαστε εμείς βάσει παρεχόμενου υλικού από εσάς αλλά και μέσω πηγών του διαδικτύου με εξασφάλιση δικαιωμάτων χρήσης για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Φροντίζουμε τόσο το λεκτικό όσο το εικαστικό κομμάτι των αναρτήσεων να συμβαδίζει πάντα με το branding της επιχείρησης σας και οι αναρτήσεις γίνονται με βάση το πλάνο/ημερολόγιο marketing που έχουμε δημιουργήσει. 

Υπολογίστης και ημερολόγιο με πρόγραμμα για αναρτήσεις social media
Άντρας που κρατάει κινητό και υπολογιστή και κάνει διαχείριση facebook και instagram

Διαφήμιση Social Media

Η διαφήμιση στα social media συμβάλει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει στη στρατηγική marketing μας. Η διαφήμιση στο Facebook και η διαφήμιση στο Instagram αξιοποιεί στοχευμένες λίστες κοινού που θα δημιουργήσουμε, οι οποίες σχετίζονται άμεσα με τις παροχές σας και οδηγούν σε μετατροπές πελατών.

Αξιοποιώντας παράλληλα τη διαφήμιση στη Google παρέχουμε στον πελάτη ακόμα περισσότερα σημεία επαφής ώστε να τον οδηγήσουμε στη τελική του απόφαση. Η εμπειρία μας στη διαφήμιση social media μας δίνει τη δυνατότητα να βελτιστοποιήσουμε τις διαφημιστικές καμπάνιες ώστε να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το budget σας.

Δημιουργία και Διασύνδεση Λογαριασμού

Αν δεν έχετε λογαριασμό σε κάποιο από τα κανάλια μπορούμε να τους δημιουργήσουμε εμείς κατόπιν συνεννόησης και να σας στείλουμε τους κωδικούς εισόδου, τους οποίους μπορείτε εσείς μετά να αλλάξετε σε αυτούς επιθυμείτε. Εφόσον υπάρχει ενεργός λογαριασμός στα κανάλια που επιλέξουμε τότε απλά θα πρέπει να μας δώσετε πρόσβαση ως Manager, το οποίο θα γίνει μέσω ειδοποίησης που θα σας στείλουμε ή μέσω διασύνδεσης στον υπολογιστή σας.

Γυναίκα κρατάει κινητό και κάνει διαχείριση Instagram

Νέα & Συμβουλές

Λάβετε πρώτοι εξειδικευμένες συμβουλές για να βελτιώσετε την ιστοσελίδα σας, το SEO, το ψηφιακό marketing αλλά και μοναδικά εργαλεία. Δεν θα στείλουμε ποτέ spam.