Διαχειριστικά Συστήματα & Εφαρμογές

Κάθε έργο μας περιλαμβάνει ένα προσαρμοσμένο διαχειριστικό σύστημα (CMS), φτιαγμένο με βάση τις απαιτήσεις της κάθε εφαρμογής. Μέσω αυτού θα μπορείτε να κάνετε και μόνοι σας αλλαγές άμεσα, εύκολα και γρήγορα στο περιεχόμενο και τα κείμενα τις σελίδας. Επίσης δίνεται η δυνατότητα δημιουργίας ειδικών σελίδων τύπου CRM με σκοπό τη διαχείριση των γενικότερων δεδομένων της εταιρείας σας όπως πελατολόγια, προμηθευτές, υπηρεσίες/προϊόντα, κρατήσεις, ραντεβού, αναλυτικά και άλλες.

 

Θέλετε κάτι πιο συγκεκριμένο;

Λατρεύουμε την καινοτομία και τις νέες ιδέες! Μέσω της εμπειρίας μας μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σας καθοδηγήσουμε στο να κάνετε την σκέψη σας πραγματικότητα. Ακολουθώντας την κατάλληλη προσέγγιση θα οργανώσουμε και θα μελετήσουμε τις ιδέες σας, πάντα σε συνεργασία με εσάς, ώστε να καταλήξουμε ακριβώς σε αυτό που έχετε σκεφτεί και να το υλοποιήσουμε στο μέγιστο βαθμό που είναι πραγματοποιήσιμο. 

χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Προσαρμοσμένα Διαχειριστικά Συστήματα

Ένα γραφείο με πολλούς υπολογιστές και φωτιστικά

Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS)

Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι σύγχρονες και δυναμικές. Για την ευκολότερη διαχείριση της ιστοσελίδας σας, κάθε έργο μας περιλαμβάνει ένα προσαρμοσμένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) μέσω του οποίου έχετε πρόσβαση και μπορείτε να επεξεργαστείτε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας (κείμενα, φωτογραφίες και άλλα) εύκολα και γρήγορα από το δικό σας υπολογιστή.

Παρότι στην αγορά θα συναντήσετε πολλές "έτοιμες" λύσεις όπως το WordPress και το Joomla, εμείς σας προσφέρουμε ένα premium προσαρμοσμένο σύστημα που έχει δημιουργηθεί εξ' αρχής για να καλύψει τις δικές σας ανάγκες, γεγονός που το κάνει πολύ πιο ακριβές και επεκτάσιμο

Προσαρμοσμένες Λύσεις

Διαχειριστείτε την εταιρεία σας και τις ανάγκες της πιο εύκολα και αποδοτικά μέσω ενός προσαρμοσμένου συστήματος στο οποίο θα έχετε πρόσβαση από όπου και αν βρίσκεστε.  Δημιουργούμε εξ' αρχής ολοκληρωμένα συστήματα τύπου CRM, με βάση τα δικά σας κριτήρια, που ενδεικτικά μπορεί να περιλαμβάνουν λειτουργίες όπως κρατήσεις, ραντεβού, υπηρεσίες/προϊόντα, πελατολόγια και αναφορές/αναλύσεις σχετικές με τους στόχους και το τομέα της επιχείρησής σας.

Διεπαφή

Οι περισσότερες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν ένα σύνολο εργαλείων για να καλύψουν τις ανάγκες τους. Υλοποιώντας ένα ολοκληρωμένο διαχειριστικό σύστημα μπορούμε να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες διασυνδέσεις μέσω των διεπαφών (API) που παρέχουν οι υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε ώστε να γίνει πιο εύκολη η διαχείριση τους αλλά και να αξιοποιηθούν σε άλλες λειτουργίες που μας δίνεται η δυνατότητα να αναπτύξουμε.

Μία καρέκλα με μία επιγραφή πάνω της που προτείνει την εναλλακτική σκέψη
Μία σειρά από λάμπες που αναφέρεται σε νέες ιδέες

Νέες Ιδέες

Λατρεύουμε την καινοτομία και τις νέες ιδέες. Αν έχετε κάτι υπόψιν σας που δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλαίσια μίας τυπικής σελίδας ή διαχειριστικού συστήματος είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε να το κάνετε πραγματικότητα.
Μέσω της πολυετούς εμπειρίας μας στον κλάδο, μπορούμε να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε και να λύσουμε κάθε σας απορία. Ακολουθώντας την κατάλληλη προσέγγιση θα οργανώσουμε και θα μελετήσουμε τις ιδέες σας, πάντα σε συνεργασία με εσάς, ώστε να καταλήξουμε ακριβώς σε αυτό που έχετε σκεφτεί και να το υλοποιήσουμε στο μέγιστο βαθμό που είναι πραγματοποιήσιμο. 

Νέα & Συμβουλές

Λάβετε πρώτοι εξειδικευμένες συμβουλές για να βελτιώσετε την ιστοσελίδα σας, το SEO, το ψηφιακό marketing αλλά και μοναδικά εργαλεία. Δεν θα στείλουμε ποτέ spam.