Με την χρήση της σελίδας συγκατατίθεστε στην χρήση των cookies και αποδέχεσθε την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας.
Αποδοχή Όροι Χρήσης

Επαγγελματική πλατφόρμα E-Shop

The Visual Row E-Shop platform is designed for professionals who want to have a distinct presence in the digital world, offering a flexible and customized solution.

Now you can buy an online store package and configure it according to your own needs, using the provided pre-made templates.

 

Ο έλεγχος στα χέρια σας

Το Visual Row E-Shop ενσωματώνει μια ευρεία γκάμα λειτουργιών και εργαλείων, που σας επιτρέπουν να διαχειρίζεστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με απλότητα και αποτελεσματικότητα.

Από τον σχεδιασμό της εμφάνισης του καταστήματός σας, έως την οργάνωση των προϊόντων και τη διαχείριση των πωλήσεων, έχετε τον πλήρη έλεγχο της online επιχείρησής σας. Εκμεταλλευτείτε την ισχύ της ψηφιακής σας επέκτασης και ανακαλύψτε νέους ορίζοντες με τη βοήθεια της πλατφόρμας μας.

χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Ψηφιακός Μετασχηματισμός - Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

Digital SME Digital SME

Γιατί να το επιλέξετε;

Επιλέξτε την πλατφόρμα μας για την ευελιξία, την πληθώρα των επαγγελματικών εργαλείων και την απλότητα διαχείρισης που προσφέρει, μετατρέποντας την ιδέα της ηλεκτρονικής επιχείρησης σε πραγματικότητα με μερικά μόνο κλικ.

1. Απογειώστε την εμπειρία των πελατών σας με εξαιρετική επίδοση.

Η πλατφόρμα μας δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην απόδοση και την αξιοπιστία. Σχεδιάστηκε με τις καλύτερες τεχνικές για να εξασφαλίσει ταχύτητα φόρτωσης και ευκρίνεια σε κάθε κινητό ή σταθερό περιβάλλον. Οι πελάτες σας θα απολαύσουν μια ομαλή και ευχάριστη εμπειρία αγορών, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιούν, αυξάνοντας έτσι την πιθανότητα επιτυχίας της πώλησης.

2. Εκφράστε την ταυτότητα της επιχείρησής σας μέσα από ευέλικτα πρότυπα.

Η πλατφόρμα μας παρέχει ένα ευρύ φάσμα προκατασκευασμένων προτύπων, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε το ιδανικό ηλεκτρονικό κατάστημα που ανταποκρίνεται στην ξεχωριστή ταυτότητα της επιχείρησής σας. Κάθε πρότυπο είναι πλήρως προσαρμόσιμο, δίνοντάς σας την ελευθερία να τροποποιήσετε τα χρώματα, τις γραμματοσειρές, τις εικόνες και άλλα στοιχεία για να ταιριάζουν με το μάρκετινγκ και τo branding σας.

3. Απλότητα στη χρήση, ευκολία στη διαχείριση.

Με την πλατφόρμα μας, η δημιουργία και η διαχείριση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος γίνεται ευχάριστη και απλή διαδικασία. Η φιλική προς τον χρήστη διεπαφή και η έξυπνη οργάνωση των εργαλείων, σας επιτρέπουν να εστιάσετε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας, χωρίς την ανάγκη για τεχνικές γνώσεις. Με λίγα κλικ, μπορείτε να προσθέσετε προϊόντα, να τροποποιήσετε πρότυπα, να διαχειριστείτε παραγγελίες και να αναλύσετε τα δεδομένα σας.

4. Αξιόπιστη υποστήριξη για απρόσκοπτη λειτουργία.

Λόγω του ότι επικοινωνείτε άμεσα με τον κατασκευαστή του E-Shop σας, μπορούμε να σας παρέχουμε άμεση υποστήριξη και να επιλύσουμε τις απορίες σας. Παρακολουθούμε συνέχεια τις τεχνολογικές εξελίξεις και βελτιώνουμε τα συστήματα μας με τακτικές αναβαθμίσεις στους τομείς ασφάλειας και απόδοσης.

Visual Row E-Shop

Δείτε τα διαθέσιμα πακέτα μας και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας για να ξεκινήσετε.

Visual Row E-Shop Basic

από2000€

 • Πλήρως Προσαρμόσιμο Design
 • Διαχείριση Φωτογραφιών & Κειμένων
 • Διαχείριση Προϊόντων & Παραγγελιών
 • Διαχείριση Πελατολογίου
 • Διαχείριση Αποθέματος / stock
 • Στατιστικά Πωλήσεων
 • Έως 5 κατηγορίες προϊόντων
 • Έως 5 χαρακτηριστικά προϊόντων
 • Σύστημα Blog
 • Σύστημα εγγραφής Newsletter
Επικοινωνία

Visual Row E-Shop Advanced

από2500€

Ό,τι περιλαμβάνει το Basic μαζί με:

 • Επιπλέον 15 κατηγορίες προϊόντων
 • Επιπλέον  5 χαρακτηριστικά προϊόντων
 • Δημιουργία επαγγελματικού λογοτύπου
 • Επέκταση Δυναμικών Εκπτώσεων
 • Δημιουργία λογαριασμού Google Merchant
 • Δημιουργία ροής προϊόντων για Google Merchant
 • Διασύνδεση προϊόντων με Facebook / Instagram
 • Βασικό On-page SEO
Επικοινωνία

Visual Row E-Shop Custom

από3500€

Το πακέτο Visual Row E-Shop Custom απευθύνεται σε επιχειρήσεις που διαθέτουν μεγάλο αριθμό προϊόντων και κατηγοριών ή/και χρειάζονται πιο εξειδικευμένες λύσεις.

Περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά των προηγούμενων πακέτων και μπορεί να επεκταθεί βάσει των εκάστοτε απαιτήσεων.

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σχεδιάσουμε μαζί ένα πακέτο που να ανταποκρίνεται ακριβώς στις ανάγκες σας και δε θα σας περιορίζει.

Επικοινωνία

Νέα & Συμβουλές

Λάβετε πρώτοι εξειδικευμένες συμβουλές για να βελτιώσετε την ιστοσελίδα σας, το SEO, το ψηφιακό marketing αλλά και μοναδικά εργαλεία. Δεν θα στείλουμε ποτέ spam.