Σχεδιασμός & κατασκευή επαγγελματικού E-Shop

Αξιολογώντας τις ανάγκες σας αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την κατασκευή της ενός επαγγελματικού E-Shop, που θα προβάλει και θα αναδεικνύει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Φροντίζουμε το ηλεκτρονικό κατάστημά σας να περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες διαχείρισης των προϊόντων, των πελατών και των παραγγελιών αλλά και να έχεις τις κατάλληλες διασυνδέσεις με τρίτες πλατφόρμες όπως η Google, το Facebook, το Skroutz και άλλες.

 

Μεγιστοποιήστε τα κέρδη σας

Το ηλεκτρονικό εμπόριο (E-Commerce) αποτελεί έναν από τους πιο κερδοφόρους τομείς της εποχής μας.

Αυτό οφείλεται στο ότι μας δίνεται η δυνατότητα προσέγγισης ενός πολύ μεγαλύτερου κοινού, σε σχέση με ένα τοπικό κατάστημα, με στόχο να βρούμε τους πελάτες που ταιριάζουν ακριβώς σε αυτό που πουλάτε.

Η διαδικασία αγοράς είναι εύκολη, γρήγορη, και ο καθένας μπορεί να την ολοκληρώσει σε λίγα κλικ από τη συσκευή του (desktop, laptop, tablet, κινητό κλπ)

χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Γιατί να επιλέξετε τη Visual Row;

Όλες μας οι ενέργειες στοχεύουν στην μεγιστοποίηση των πωλήσεών σας.
Δημιουργούμε τη βέλτιστη εμπειρία χρήστη και παρουσίασης των προϊόντων σας.

1. Απόδοση

Το ξέρετε ότι για κάθε δευτερόλεπτο που αργεί η σελίδα σας να φορτώσει χάνετε έως 20% νέων πελατών;

Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες προσεγγίσεις και τεχνολογίες για να πετύχουμε τους καλύτερους χρόνους φόρτωσης και ταυτόχρονα την ανώτερη απόδοσή σας στην Google σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε την καλύτερη εμπειρία για τους πελάτες σας, να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα SEO και να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση στις καμπάνιες Google Ads και στο Facebook / Instagram.

 

2. Προσαρμογή

Το σχέδιο του E-Shop σας αποτελεί τη βάση για τη μεγιστοποίηση των πωλήσεών σας.
 

Ένα ελκυστικό, εύχρηστο και γρήγορο λειτουργικά σχέδιο αποτελεί το πρώτο και βασικότερο βήμα για την επιτυχία του E-Shop. Το ιδανικό σχέδιο στοχεύει στο να βελτιστοποιήσει την εμπειρία του χρήστη και το user journey, ώστε να μεγιστοποιήσει τις μετατροπές (πωλήσεις) σας.

3. Ευκολία διαχείρισης

Είναι πολύ σημαντικό για μας να μπορείτε να διαχειριστείτε το E-Shop σας εύκολα και γρήγορα.

Για τον λόγο αυτό σας προσφέρουμε εκπαίδευση πάνω σε όλες τις λειτουργίες του ηλεκτρονικού καταστήματος ώστε να μπορείτε να διαχειριστείτε μόνοι σας το εικαστικό, τα κείμενα της σελίδας, τις φωτογραφίες, τα προϊόντα σας, τις παραγγελίες, τους πελάτες αλλά και να δείτε αναλυτικά στατιστικά των πωλήσεών σας. Το διαχειριστικό σύστημα του E-Shop είναι πολύ απλό και μπορείτε να συνδεθείτε από όποια συσκευή θέλετε.

 

4. Υποστήριξη

Παρέχουμε ταχύτατη υποστήριξη και τακτικές βελτιώσεις ασφάλειας και απόδοσης.
 

Λόγω του ότι επικοινωνείτε άμεσα με τον κατασκευαστή του E-Shop σας, μπορούμε να σας παρέχουμε άμεση υποστήριξη και να επιλύσουμε τις απορίες σας. Παρακολουθούμε συνέχεια τις τεχνολογικές εξελίξεις και βελτιώνουμε τα συστήματα μας με τακτικές αναβαθμίσεις στους τομείς ασφάλειας και απόδοσης.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε;

Θα χαρούμε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να χτίσουμε μία δυνατή συνεργασία.
Επικοινωνία

Σχετικές πληροφορίες και υπηρεσίες

Πώληση προϊόντων μέσω του διαδικτύου

Google (Search, Business, Merchant)

Το επόμενο βήμα μετά την ολοκλήρωση την κατασκευή του e-shop σας, είναι η καταχώρησή του στην Google, ώστε οι σελίδες του να εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Παράλληλα, δημιουργούμε ένα λογαριασμό εμπόρου Google (Google Merchant) και συνδέουμε την ροή των προϊόντων μας. ΄

Έτσι, θα επωφεληθούμε άμεσα από τις δωρεάν καταχωρήσεις των προϊόντων (free listings) και θα προετοιμάσουμε το έδαφος για την προώθηση στο Google Ads.

Τέλος, εάν έχετε φυσικό κατάστημα θα κατοχυρώσουμε την τοποθεσία του στο Google My Business.

Μέσα από αυτό μπορείτε να παρουσιάσετε λεπτομερώς την επιχείρησή σας, να προσθέσετε τις τοποθεσίες, το ωράριο και τον τρόπο εξυπηρέτησής σας, να αναλύσετε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρετε, να αναρτήσετε φωτογραφίες και δημοσιεύσεις όπως επίσης να δεχτείτε κριτικές και σχόλια από τους πελάτες και επισκέπτες σας.

Διαφήμιση σε Google Ads & Facebook Ads

Η κατασκευή eshop είναι το πρώτο βήμα.

Ο αμέσως επόμενος στόχος μας είναι να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα, προσεγγίζοντας προσεκτικά στοχευμένο κόσμο που ενδιαφέρεται για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Οι διαφημίσεις στο Google Ads και στο Facebook / Instagram αποτελούν έναν από τους καλύτερους και πιο άμεσους τρόπους για να το επιτύχουμε αυτό, βασιζόμενη πάντα στην στρατηγική marketing και τους στόχους που έχουμε θέση κατά την αρχή της διαδικασίας.

Η πολυετής εμπειρία μας στη διαφήμιση Google Ads και Faceboook Ads μας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε εξειδικευμένες τεχνικές διαφήμισης και να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση των καμπανιών.

Ψηφιακή Διαφήμιση
Διαφήμιση σε Google Ads & Facebook Ads
Κατασκευή eshop για αύξηση πωλήσεων

Διασύνδεση με τρίτες πλατφόρμες (Skroutz, Bestprice)

Με την κατασκευή eshop έχουμε τη δυνατότητα να επεκταθούμε και να δημιουργήσουμε διασυνδέσεις (interfaces) με τις πιο γνωστές τρίτες πλατφόρμες στην Ελλάδα (Google Merchant, Skroutz, BestPrice).

Δημιουργώντας μία δυναμική ροή, μας δίνεται η δυνατότητα να συγχρονίζουμε αυτόματα τα προϊόντα μας, τα χαρακτηριστικά και τη διαθεσιμότητα τους, ώστε να μπορούμε να τα διαθέτουμε ταυτόχρονα και εκτός του eshop μας με έναν πιο απλό τρόπο διαχείρισης.

Νέα & Συμβουλές

Λάβετε πρώτοι εξειδικευμένες συμβουλές για να βελτιώσετε την ιστοσελίδα σας, το SEO, το ψηφιακό marketing αλλά και μοναδικά εργαλεία. Δεν θα στείλουμε ποτέ spam.